2020-04-18 11:58:45• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe került a volt felesége életére törő férfi

Amint arról korábban beszámoltunk, egy Szatmár megyei férfi megszegte a bíróság által kiadott távoltartási végzést, majd autóbalesetet okozott, hogy egykori feleségét megölje.

A szóban forgó férfi, V. C. csütörtök délután, 14 óra 30 perc környékén elment volt felesége lakhelyére annak ellenére, hogy ezt egy korábban kiadott távoltartási végzés által az Avasfelsőfalui Bíróság határozottan megtiltotta neki. Mivel a férfi az asszonyt azzal fenyegette meg, hogy kioltja életét, ezért a nő, V. A. M. azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, ám mire a hatóságok megérkeztek, a volt férjet már nem találták a helyszínen.


Biztos, ami biztos, a rendőrség arra kérte a nőt, hogy menjen be az őrse, hogy kihallgathassák. V. A. M. saját autójával indult el az őrsre, ám nem jutott messzire, ugyanis volt férje üldözőbe vette egy másik járművel, majd átvágott a szemközti sávba és szándékosan autóbalesetet okozott abban a reményben, hogy ezzel egykori felesége halálát okozza majd. Számításai azonban nem jöttek be, a nő túlélte a balesetet, de fejsérülései miatt egy SMURD-rohammentővel azonnal kórházba szállították.


A gyanúsított ellen az ügyészség kezdeményezte a 30 napos előzetes letartóztatást. Mivel a kényszerintézkedést a törvényszék is indokoltnak tartotta,  ezért jóváhagyták az ügyészség javaslatát, így a férfi a következő egy hónapot már egészen biztosan egy cellában tölti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: